STEPS

STEPS logo 

STEPS training ACQUISITIE

Vanaf dit voorjaar organiseert STEPS wederom een volledige acquisitietraining voor:

  • ondernemers

  • medewerkers van organisaties

  • ZZP’ers &

  • starters

die willen demarreren in hun acquisitie. Het doel is om hands-on direct meer leads, meer klanten, een hogere omzet en hogere marges te realiseren.

Deze training is bedoeld voor ondernemers en medewerkers die met klanten in contact komen en voor ZZP’ers en starters. Geschikt voor B2B situaties, B2C situaties en ondernemers die met cliënten en betalende instanties werken.

 

OVERZICHT ACQUISITIE-TRAINING

 

De training bestaat uit zes bijeenkomsten van elk 4 uur. Vooraf aan iedere trainingsbijeenkomst maak je een aantal huiswerkopdrachten. De bijeenkomsten vinden plaats in het Athosgebouw (Athoslaan 12a) te Maastricht.

Ben je benieuwd naar onze unieke aanpak? Kom dan een kijkje nemen en neem voor een uurtje deel aan onze training. Daarna weet je precies wat wij bedoelen met:

 

Interesse in deze kennismaking? Maak het kenbaar via deze aanmelding. Wij geven aan op welke woensdagochtend wij je verwachten in ons ‘leslokaal’

 AANMELDEN KENNISMAKINGSSESSIE

 


TRAINING MET CERTIFICAAT & ALUMNI LINKEDIN GROEP

Wij sluiten de training af met een evaluatiebijeenkomst en bij deelname met goed gevolg met het STEPS certificaat. 

De training omvat de theoretische basics van marketing en verkoop, maar biedt vooral veel praktische technieken. Er wordt vanuit echte situaties van de deelnemers gewerkt en op directe wijze leerresultaten en acquisitieresultaten geboekt.

Op 1 augustus gaat onze besloten LinkedIn groep van start waarin iedere deelnemer van de STEPS trainingen welkom is. Een groep waarin verschillende webinars met interessante onderwerpen en sprekers aan bod komen. Waarin wij verder gaan met het demarreren van in hun acquisitie

 

DOWNLOAD BROCHURE

 


Testimonial:

Wij hebben onlangs van Jaap een Acquisitietraining gehad. Zijn verhaal was zeer duidelijk.

We kregen veel praktische tips die meteen toepasbaar waren. Hij speelde goed in op onze specifieke ondernemersvragen, in die zin levert hij maatwerk.

Onze verantwoordelijkheid werd op een speelse manier, doch nadrukkelijk getriggert. Hij stimuleert en motiveert.

Onze acquisitiedynamiek is met 300% gestegen en levert zichtbaar resultaat op.

Jan Gooren & Thea Coumans REPAIRING BALANCE LIMBURG

NEEM NU DE STAP OPWAARTS

D I R E C T AANMELDEN

 

JAAP CLEUTJENS

 

“Onze ervaringen zijn de basis voor uw succes”

 

In zes woensdagochtenden wordt telkens het programma zoveel mogelijk naar de behoefte van de deelnemers op maat aangepast.

Instappen is vanaf nu ieder moment mogelijk.

 

 


 

 

Testimonial

Gisteravond heb ik aan een heel interessante kennismakingsworkshop “Canvas voor je bedrijf” deelgenomen bij Ruud. Hij maakt het je niet gemakkelijk en het is zeer inspirerend dus zeker waard om terug te komen voor het vervolg!

Het vervolg was ook weer zeer inspirerend! Ruud luistert goed en weet je vervolgens op het juiste spoor te zetten. Daardoor heb ik nu een betere focus op waar ik met mijn bedrijf naar toe wil en dat resulteerde meteen in meer opdrachten.

Ruud Snijders, vormgever van communicatie

 

RUUD SCHOLS

“Niet meer theorie dan praktisch noodzakelijk”

 

WORDT DIT DE DAG WAAROP JE MET STEPS DE STAP OPWAARTS NEEMT?

 

D I R E C T AANMELDEN

 

Onze “Unieke niet tevreden – geld terug garantie” is ook op deze training van toepassing.

 


Vanuit onze samenwerking bij Inspiratiehuis Maastricht is Steps trainingen ontstaan. Samen met Jaap Cleutjens van I-innovate.biz ontwikkelen wij trainingen voor ondernemers, medewerkers van organisaties, ZZP’ers en starters.

steps banner

 STEPS logo

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.