Menu Sluiten

STEPS

STEPS logoSTEPS is een gezamenlijk initiatief van Ruud Schols Consultancy en I-innovate.biz.  STEPS verzorgt intensieve, praktische ondernemerstrainingen.

Met STEPS neem je altijd een stap opwaarts!

STEPS kenmerkt zich doordat je steeds leert in een kleine groep de theoretische fundamenten van het onderwerp. Je brengt direct in de praktijk wat je leert waardoor je het direct ́in de vingers ́ krijgt. Je ondergaat een persoonlijke ervaring waarbij je gebruik maakt van onze kennis, ervaring en feedback en die van de andere deelnemers.

Samen met Jaap Cleutjens * verzorg ik deze STEPS trainingen. 

steps banner


1. STEPS ACQUISITIE-Training

OVERZICHT ACQUISITIE-TRAINING

belangrijkste kenmerken:

De training bestaat uit zes bijeenkomsten van elk 4 uur. Vooraf aan iedere trainingsbijeenkomst maak je een aantal huiswerkopdrachten. De bijeenkomsten vinden bijvoorbeeld plaats in het Athosgebouw (Athoslaan 12a) te Maastricht of MCR Minderbroedersingel  te Roermond of een nader te bepalen plaats.

De training omvat de theoretische basics van marketing en verkoop, maar biedt vooral veel praktische technieken. Er wordt vanuit echte situaties van de deelnemers gewerkt en op directe wijze leerresultaten en acquisitie-resultaten geboekt.

Drie vaste uitgangspunten zijn:

NIET MEER THEORIE ALS PRAKTISCH NOODZAKELIJK

ACQUISITIE MET EEN GLIMLACH

 

Ben je benieuwd naar onze unieke aanpak? Kom dan een kijkje nemen en neem voor een uurtje deel aan onze training. Daarna weet je precies wat wij bedoelen Interesse in deze kennismaking? Maak het kenbaar via deze aanmelding. Wij geven aan op welke woensdagochtend wij je verwachten in ons ‘leslokaal’

 AANMELDEN KENNISMAKINGSSESSIE

 

ALLE INFORMATIE OVER DEZE TRAINING 

 

AANMELDEN STEPS ACQUISITIE-TRAINING

 

steps banner


2. Profileer jezelf eerlijk met deze methode

Een individuele persoonlijkheidsanalyse volgens de ®SC trilogie met behulp van een diepte-interview geeft veel duidelijkheden. Zo weet je opeens hoe jij je natuurlijke reacties kunt beheersen, hoe andere mensen je zien, waar je sterk in bent, dus ook waarin minder. Je kunt beter reageren waarmee je je eigen succes in de hand hebt.

Deze individuele persoonlijkheidsanalyse ®sc trilogie is onderdeel van diverse STEPS Trainingen. Ze wordt nu ook apart aangeboden wanneer je bijvoorbeeld nog niet klaar bent voor een uitgebreide STEPS Training;

 

steps banner


3. Een persoonlijke coach-sessie

Heb je behoefte aan uitdieping van bepaalde zaken waarin Jaap of ik voor je kunnen coachen, dan kan dat vanaf nu ook via het strippen-concept van STEPS

 

steps banner


4. Business Modelling

Een workshop Business Modelling introductie van 4 uur helpen je verder je negen bouwstenen van je onderneming helder te krijgen. Hierna kun je kiezen voor een vervolg. Onderdeel van de workshop Business Modelling vervolg is de Linked In groep Business Modelling.

steps banner


5. Time Management

(Momenteel in ontwikkeling)

 

steps banner


Informatie over deze STEPS Trainingen kun je eenvoudig ontvangen door het sturen van een mailtje aan steps@ruudschols.nl

 

steps banner


Vanuit onze samenwerking bij Inspiratiehuis Maastricht is Steps trainingen ontstaan. Samen met Jaap Cleutjens van I-innovate.biz ontwikkelen wij trainingen voor ondernemers, medewerkers van organisaties, ZZP’ers en starters.

steps banner

 STEPS logo