Menu Sluiten

Aanbevelingen coaching

  • Door mijn werk ben ik in aanraking gekomen met Ruud voor een re-integratie traject. Ruud is een hele fijne en meedenkende coach en kan je ook goed advies geven, maar ook een luisterend oor zijn als dat nodig is. Ruud heeft samen met mij gezocht na wat nog kon en wat niet meer haalbaar was. Hij heeft ervoor gezorgd dat het allemaal wat duidelijker voor me werd wat er nog haalbaar was en wat niet meer haalbaar was en ook welke richting ik dan moest gaan zoeken. ik ben heel blij dat Ruud mijn coach geweest is, en zou hem iedereen aanbevelen zeker als je nog met grote vraagtekens staat wat er nog mogelijk voor je is in de arbeidsmarkt. Uiteindelijk is voor mij gebleken dat werken in een betaalde baan niet meer haalbaar was maar daar heeft Ruud me ook weer ontzettend mee geholpen en gekeken waar dan wel mogelijkheden lagen, en heeft me daar ook weer tips voor gegeven die ik in de toekomst weer kan gebruiken. Ruud is coach die ik iedereen kan aanbevelen. (leonie)
  • Ik heb Ruud leren kennen als coach. Hij weet op een rustige en geduldige manier de kern van het probleem bloot te leggen en samen naar eenoplossing te werken. (hans)
  • Ik ken Ruud als een deskundige, meedenkende en innemende professional die het belang van zijn klant centraal stelt. Zeer fijn om mee samen te werken (Albert)
  • Ruud was mijn reïntegratie coach en heeft me erg goed geholpen met mijn reïntegratie. Fijne gemoedelijke coach met veel aandacht voor de cliënt. (martijn)
  • Als projectmanager van Exaedes Bouwrealisten gaat mijn volle aandacht veelal uit naar de operationele zaken binnen het bedrijf. Hierdoor wordt de “bigger picture” wel eens uit het oog verloren. Op aanraden en onder begeleiding van Ruud heb ik het Business Model Canvas ingevuld voor Exaedes Bouwrealisten. Het canvas biedt de gelegenheid het businessmodel van een afstandje te bekijken en bijvoorbeeld de klant eens centraal te stellen in de keuzes die gemaakt worden. Een eenvoudige maar krachtige tool om te zien welke onderdelen in jouw businessmodel een rol spelen en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Door de elementen van het bedrijf op een visuele manier in kaart te brengen zag ik snel waar eventuele bijsturing nodig is wat ik moet laten en wat ik moet gaan doen. Ruud stelde hierbij de kritische vragen, welke confronterend waren, maar er wel toe leidde dat ik de kennis van en passie voor het bedrijf en de markt waarin zij opereert gerichter ben gaan gebruiken. (mischa)
  • Om mijn job als Customer Service Representative uit te breiden naar Sales Assistant heb ik bij Ruud de training ‘Succesvol Veranderen’ gevolgd. Tijdens dit individuele coachingstraject bespreek je stap voor stap “hoe doe ik het nu” en “hoe kan ik het anders, beter, effectiever aanpakken”. Zeer waardevol want hij houdt je een spiegel voor en maakt je bewust van de te nemen stappen om daadwerkelijk tot een succesvolle verandering te komen. Deze stappen kon ik onmiddellijk toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Dat het succesvol was is inderdaad gebleken want ik heb inmiddels promotie gemaakt. Zonder zijn hulp was dit niet gebeurd. Succesvol Veranderen: Een aanrader voor als je voor belangrijke veranderingen staat. (nicolle)

  • Ruud gaf een workshop tijdens de snelkookpan van het Inspiratiehuis, daarna bood hij aan om nog een extra bijeenkomst te plannen om samen naar onze businessplannen te kijken. Dit heb ik enorm gewaardeerd. Ruud is erg kundig en erg toegankelijk. Hij heeft een gemoedelijke stijl van workshops geven, terwijl er ondertussen toch heel hard gewerkt wordt. Dit is echt een talent! Ruud zette rollenspel in zijn workshop in. Normaal gesproken ben ik echt niet dol op rollenspelen, maar de sfeer was zo prettig, dat ik er geen enkele moeite mee had. Hij heeft me de ogen geopend over het in contact gaan met potentiële klanten. Ruud, heel erg bedankt voor je kennis en je wijsheid. (jolanda)
  • Een van de hoogtepunten in 2020 is mijn deelname aan de Snekookpan. Een initiatief van het inspiratiehuis Maastricht om mijn ondernemersambitie te onderzoeken. Een waar avontuur! Drie dagen lang het verbinden van mensen en momenten. En een van die momenten is de ontmoeting met Ruud Schols. Na 5 minuten sta ik met beide benen op de grond, het gaat niet om mij, het gaat om de klant! Ruud draait er niet om heen, is helder in zijn boodschap, raakt de juiste snaar en is erg prettig in de omgang. Net door zijn recht door zee aanpak, reikt hij de tools aan die ik nodig heb om mijn passie verder te onderzoeken. Ik had het gevoel dat ik Ruud al eerder had ontmoet, alleen dat was niet zo. Het was deze ontmoeting die mij vertrouwen bracht en brengt om het ondernemerschap vanuit de klant te bekijken. En onder het genot een kopje Nespresso, wil ik Ruud bedanken! (miriam)