Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/1/d/ruudschols.nl/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/1/d/ruudschols.nl/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/1/d/ruudschols.nl/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Deprecated: Required parameter $api follows optional parameter $data in /customers/8/1/d/ruudschols.nl/httpd.www/wp-content/plugins/tweet-old-post/includes/admin/services/class-rop-linkedin-service.php on line 307 ENRGY - Ruud Schols Consultancy
Menu Sluiten

ENRGY

“Ik heb Ruud Schols leren kennen in de rol als Spoor 2 begeleider. Ruud heeft op mij een zeer motiverende invloed gehad. Door zijn begripvolle en geduldige houding was het ook steeds prettig om naar de spreekuren te gaan. Dankzij zijn kennis en helpen met zoeken naar een passende vacature ben ik op 9 april kunnen starten bij een nieuwe werkgever voor een uitdagende job die bij mij past. (Werner Pieters)

Meer klant ervaringen lezen?

Re-integratie, en met name 2e spoor, je moet er als kandidaat maar zin in hebben.’

Daarom is het belangrijk dat de kandidaat gemotiveerd raakt om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Niet zomaar een nieuwe baan. Een nieuwe baan bij een andere werkgever en wie weet ook nog een job waar je niet zo meteen bekend mee bent. O, ja on-passant ben je dan ook nog ‘een beetje ziek’, nog niet helemaal de ‘ouwe’. Kortom je belastbaarheid, lichamelijk en emotioneel is niet optimaal.

Als 2e spoor kandidaat een nieuwe baan vinden? Dat is topsport

En daar heb je gewoon goede begeleiding bij nodig. Een coach die je begrijpt en je helpt je doelen te bereiken zonder te forceren. Daar sta ik voor en daar zet ik mij voor in.

Wanneer jij een re-integratie 2e spoor begeleiding nodig hebt of als werkgever een goede partner zoekt, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben eerlijk als ik je nu al zeg dat om deze goede ondersteuning te kunnen garanderen ik ook ook een feilloze ondersteuning en back-office nodig heb. Deze krijg ik bij Enrgy. Wil je de zekerheid van een volledige ondersteuning op 2e spoor en personal coaching gebied? Informeer dan zeker bij

Ruud