Menu Sluiten

COACH TRAJECTEN

“Ik heb Ruud Schols leren kennen in de rol als Spoor 2 begeleider. Ruud heeft op mij een zeer motiverende invloed gehad. Door zijn begripvolle en geduldige houding was het ook steeds prettig om naar de spreekuren te gaan. Dankzij zijn kennis en helpen met zoeken naar een passende vacature ben ik op 9 april kunnen starten bij een nieuwe werkgever voor een uitdagende job die bij mij past. (Werner Pieters)

Meer klant ervaringen lezen?

Re-integratie, en met name 2e spoor, je moet er als kandidaat maar zin in hebben.’

Daarom is het belangrijk dat de kandidaat gemotiveerd raakt om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Niet zomaar een nieuwe baan. Een nieuwe baan bij een andere werkgever en wie weet ook nog een job waar je niet zo meteen bekend mee bent. O, ja on-passant ben je dan ook nog ‘een beetje ziek’, nog niet helemaal de ‘ouwe’. Kortom je belastbaarheid, lichamelijk en emotioneel is niet optimaal.

Als 2e spoor kandidaat een nieuwe baan vinden? Dat is topsport

En daar heb je gewoon goede begeleiding bij nodig. Een coach die je begrijpt en je helpt je doelen te bereiken zonder te forceren. Daar sta ik voor en daar zet ik mij voor in.

Wanneer jij een re-integratie 2e spoor begeleiding nodig hebt of als werkgever een goede partner zoekt, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben eerlijk als ik je nu al zeg dat om deze goede ondersteuning te kunnen garanderen ik ook ook een feilloze ondersteuning en back-office nodig heb. Daarom laat ik mij freelance inhuren bij arbodiensten. Deze faciliteren deze back-office ondersteuning en hebben ook de beschikking over een netwerk van de overige functies die nodig zijn om dit proces verder te begeleiden.

Personal coaching

Heb je het idee dat je hulp kunt gebruiken om een volgende stap te zetten of om nog beter te willen functioneren in je job, te voorkomen dat je gaat uitvallen? Dan is het idee van een personal coach een goede keuze. Wanneer je aan de slag wilt met een personal coach dan kun je altijd een (gratis) kennismakingsgesprek met me inplannen.

Ruud

coach inzetbaarheid gecertificeerd