Menu Sluiten

OVER RUUD

Presentatie op Steps trainingen

Ruud Schols

Ruud Schols

Ruud en Elena

Wat klanten en relaties zeggen:

Amanda Wells

Senior Trainer / Coach

Ruud past de theorie van Canvas aan de persoonlijke situatie van de klant. Met zijn vragen kom je tot de kern of wat belangrijk is voor jezelf en je bedrijf. Hij is ook flexibel in zijn manier van aanpak en is bereid meer te doen ter ondersteuning van de klant.

Karin Pieper

Inspirator, coach, communicatieadviseur

Ruud gaf gisteravond een interessante CANVAS-workshop voor ZZP-ers. Met veel persoonlijke aandacht, prikkelende vragen om tot de kern te komen en waardevolle tips. Deze sessie gaf mij inzichten over mijn waardepropositie en droomklant. Een echte aanrader!

Mischa de Rooij

Senior projectmanager at Exaedes Bouwrealisten

Als projectmanager van Exaedes Bouwrealisten gaat mijn volle aandacht veelal uit naar de operationele zaken binnen het bedrijf. Hierdoor wordt de “bigger picture” wel eens uit het oog verloren. Op aanraden en onder begeleiding van Ruud heb ik het Business Model Canvas ingevuld voor Exaedes Bouwrealisten. Het canvas biedt de gelegenheid het businessmodel van een afstandje te bekijken en bijvoorbeeld de klant eens centraal te stellen in de keuzes die gemaakt worden. Een eenvoudige maar krachtige tool om te zien welke onderdelen in jouw businessmodel een rol spelen en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Door de elementen van het bedrijf op een visuele manier in kaart te brengen zag ik snel waar eventuele bijsturing nodig is wat ik moet laten en wat ik moet gaan doen. Ruud stelde hierbij de kritische vragen, welke confronterend waren, maar er wel toe leidde dat ik de kennis van en passie voor het bedrijf en de markt waarin zij opereert gerichter ben gaan gebruiken.

meer reacties over Canvas

Mardge Pascaud

CEO & Founder Pascaud Beauty Innovations

Ik heb Ruud gevraagd om binnen ons bedrijf de teamrollen van alle medewerkers helder te krijgen. Een uitstekend geleverde job, snel en vakkundig. Met de heldere analyse konden we direct aan de slag. Tevens heeft Ruud nog een brainstormsessie begeleid waarin hij iedere deelnemer goed de ruimte wist te geven en voldoende kon prikkelen om ‘out of the box’ te denken. Ik ben niet op zoek naar ellenlange sessies met peperdure consultants waar je vervolgens maar 2% van kunt gebruiken. Ruud heeft zijn opdracht perfect vervuld en voor mij het woord ‘consultant’ een positieve invulling gegeven.

Linda de Sévrèn Jacquet

deelneemster aan de workshop “Welke werkgever past bij mij”

Gisteren de workshop “Welke werkgever past bij mij” afgerond met Raymond Knapen. Ik ben zeer onder de indruk over de manier hoe Ruud op een leuke ontspannen manier de workshop geeft. Door deze workshop te volgen krijg je een beeld van je natuurlijke rollenpatroon (Belbin). Het spiekboekje zal zeker van pas komen bij mijn volgende sollicitatiegesprek. Het kan als ondersteuning dienen het gesprek nog beter te laten verlopen

Erwin Bongaerts

ZAAKVOERDER bij REVILAX

Ruud heeft een verhelderende sessie over toekomstgericht ondernemen gegeven. Waarvoor dank.

Johan Revinsek

Advisor at UNIZO

Ruud Schols heeft de organisatie van de UNIZO-Award Maaseik op zich genomen voor 2014. Een perfecte organisatie van A tot Z. Pers, Catering, Ontvangst en Inhoud van de eerste avond (Kick-Off UNIZO-Award Maaseik bij Gopa Keukens) was tip top!
Ruud Schols is een ondernemer en ook een top organisator.

Sylvia Nijs

CEO Nijs & Ludwig/ Interconnectis Group/ Co-Founder bij De Witte Raven

In mijn functie als bestuurslid van UNIZO Maaseik mocht ik reeds de 3e keer met Ruud en een gedreven team van collega´s de organisatie van een prestigieus evenement opzetten. De kennis van Ruud om de teamleden naargelang hun talenten en karaktereigenschappen in het project te laten werken, maakte de tijdintensieve inspanningen tot een plezant vrijwilligerswerk. De kundige coördinatie van Ruud heeft de leden van onze werkgroep hoog gemotiveerd om het allerbeste resultaat te behalen.Het resultaat van de Award Celebration Night 2016 in Maaseik heeft dan ook veel positieve en enhousiaste reacties van de gasten opgeleverd. Een aanrader om met Ruud samen te werken!

Joke Rutten

Relatiebeheerder Medische Vrije Beroepen KBC

Ik heb Ruud leren kennen als diegene die de startende ondernemingen in Maaseik een duw in de rug wilde geven met het op touw zetten van de Unizo Starters Award. Ik heb hem tijdens mijn periode als bestuurslid van Unizo Maaseik ervaren als een zeer gedreven, gepassioneerde ondernemer. Hij gaat steeds zeer punctueel te werk en bereid zijn zaken zeer goed voor. Ruud weet mensen te motiveren en te enthousiasmeren, zonder twijfel een meerwaarde voor elk bedrijf!

Xander Hartevelt RC

Consultant at Grip op finance

Ruud heb ik leren kennen tijdens een intensieve Krauthammer management training in 2006. Hij is een betrouwbare senior Finance professional die in verrassende en verfrissende oplossingen denkt. Ruud kun je een echte voortrekker noemen. Iemand die de boel in beweging krijgt, op een prettige menselijke manier. Vandaag de dag, zo veel jaar na dato, voorziet Ruud collega studenten van toen nog steeds van bruikbaar advies: Een sparringpartner die je eenieder toewenst!

stroomstoot
Stroomstoot voor je team, intro-video

Examen Molengids op TV