Menu Sluiten

OVER CANVAS

Inge Mevissen

TEAMLEIDER EOA/DAGVERPLEGING/SCREENING AT LAURENTIUS ZIEKENHUIS

Onlangs 2 avonden een workshop Canvas voor ZZP’ers gevolgd bij Ruud. Nog niet alle bouwstenen zijn helemaal helder voor me. Desondanks kan ik weer vooruit met bouwen aan mijn eigen bedrijf. Ruud is integer, enthousiast, kan goed luisteren en analyseren. Hij denkt met je mee hoe je je waardepropositie goed kunt neerzetten. De positief kritische vragen van Ruud zijn soms wat confronterend, maar dagen je des te meer uit om je bedrijf en vooral dat jou zo uniek en onderscheidend maakt eens goed onder de loep te nemen.

Simon Compagnie

LOOPBAAN(WERK) COACH & TRAINER, LIFECOACH (PERSOONLIJKE ONTWIKKELING), TMA PROFESSIONAL

Ik heb onlangs bij Ruud een workshop over het Businessmodel Canvas gevolgd. Ruud is in staat om dóór te vragen en te prikkelen. Hij is niet tevreden met één enkel antwoord, maar nodigt op een prettige manier uit om goed na te denken over wie mijn werkelijke klant is en hoe mijn onderneming succesvol kan zijn. Hij gaf daarbij een heldere en praktische uitleg over het model en stelde een handzame map beschikbaar die ikzelf in de komende periode als naslagwerk kan gebruiken. Ruud, dank voor de nieuwe inzichten die je mij gaf!

Yolande Derix 

GENIET VAN JE LEVEN VÓL ENERGIE EN BALANS!! – DE MANTELCOACH

Zelfs na een andere intensieve lesdag krijgt Ruud het voor elkaar om een groep( startende) coaches op een prettige manier bezig te laten zijn met Business Model Canvas. Met persoonlijke aandacht en interesse brengt Ruud het BMC tot leven, met een fijne afwisseling tussen denken en doen. Ruud stelt kritische vragen en gaat door tot (ook) het antwoord duidelijk is voor degene die zich aan het ontwikkelen is. Delen, kritisch inspireren en motiveren zijn woorden die naadloos aansluiten op Ruud. BMC is voor mij een eye opener waarvoor ik nog steeds dankbaar ben. Ruud, dank je wel!!

Yolande Derix – De Mantelcoach

Riet de Wit

Supersites voor vrouwen – èn voor non-techies – WebsiteCoach helpt – met WordPress.

Al eerder had ik aan het Business Canvas Model geproefd, maar nooit helemaal begrepen en daarom kon ik er niks mee. Maar Ruud heeft aan de hand van deze tool op heldere wijze inzichtelijk gemaakt hoe de diverse onderdelen van mijn bedrijf in elkaar grijpen en elkaar beïnvloeden. Waardoor het nu stukken makkelijker is om, naast effectieve actie-keuzes te maken, helder te communiceren – zoals wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik doe en voor wie ik dat doe – in mijn marketing en acquisitie.

Patricia Gorissen

Owner, Goed Georganiseerd Professional organizers

Ik heb onlangs twee avonden met Ruud gewerkt aan invullen van het Canvas Businessmodel voor Goed Georganiseerd. Dankzij de doortastende vragen van Ruud kon ik duidelijk in kaart brengen welke kernactiviteiten voor mij het belangrijkste zijn en hoe de keuze voor een specifieke doelgroep gevolgen heeft voor mijn bedrijf. Verrassend om te merken dat het Canvas Businessmodel ook voor mij als zzp-er zoveel helderheid en inzicht kan verschaffen! Dat is zeker mede te danken aan de vertaalslag die Ruud wist te maken naar de dagelijkse praktijk van een kleine ondernemer. Een absolute aanrader!

Sylvia van den Boorn

Massage & Chakratherapeut

Ruud helpt en ondersteunt je bij het toepassen van het Canvas model voor jouw situatie. Na een avond waren bij mij nog niet alle bouwstenen even helder, maar Ruud biedt indien nodig extra ondersteuning, zodat ook jouw eigen Canvas model is ingevuld en jij het zelf kan toepassen.

Liza de Boer

Eigenaar van De Boer BudgetCoaching

Met het Canvas model, door Ruud aangepast voor ZZP’er, kom je snel tot de kern (van de bouwstenen) van je bedrijf. Hij speelt de advocaat van de duivel, laat je omdenken en zorgt er zo voor dat je in een paar zinnen duidelijk kunt maken Wat je Waarom doet en Voor Wie je dit doet. Een absolute aanrader als je inzicht wilt krijgen in jouw bedrijf en weloverwogen keuzes wilt maken!

Amanda Wells

Senior Trainer / Coach

Ruud past de theorie van Canvas aan de persoonlijke situatie van de klant. Met zijn vragen kom je tot de kern of wat belangrijk is voor jezelf en je bedrijf. Hij is ook flexibel in zijn manier van aanpak en is bereid meer te doen ter ondersteuning van de klant.

Ruud Snijders

vormgever van communicatie

Gisteravond heb ik aan een heel interessante kennismakingsworkshop “Canvas voor je bedrijf” deelgenomen bij Ruud. Hij maakt het je niet gemakkelijk en het is zeer inspirerend dus zeker waard om terug te komen voor het vervolg!

Ted Daamen – EasyVideoMarketing

Online video-marketing

Wil je aan de slag om de bouwstenen van je bedrijf eens goed onder de loep te nemen? Ruud is expert om je daarin aan de hand van het canvas-model” te begeleiden. In no time legt hij de vinger op de zere plek en inspireert hij je nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Aanrader.

Karin Pieper

Inspirator, coach, communicatieadviseur

Ruud gaf gisteravond een interessante CANVAS-workshop voor ZZP-ers. Met veel persoonlijke aandacht, prikkelende vragen om tot de kern te komen en waardevolle tips. Deze sessie gaf mij inzichten over mijn waardepropositie en droomklant. Een echte aanrader!

Mischa de Rooij

Senior projectmanager at Exaedes Bouwrealisten

Als projectmanager van Exaedes Bouwrealisten gaat mijn volle aandacht veelal uit naar de operationele zaken binnen het bedrijf. Hierdoor wordt de “bigger picture” wel eens uit het oog verloren. Op aanraden en onder begeleiding van Ruud heb ik het Business Model Canvas ingevuld voor Exaedes Bouwrealisten. Het canvas biedt de gelegenheid het businessmodel van een afstandje te bekijken en bijvoorbeeld de klant eens centraal te stellen in de keuzes die gemaakt worden. Een eenvoudige maar krachtige tool om te zien welke onderdelen in jouw businessmodel een rol spelen en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Door de elementen van het bedrijf op een visuele manier in kaart te brengen zag ik snel waar eventuele bijsturing nodig is wat ik moet laten en wat ik moet gaan doen. Ruud stelde hierbij de kritische vragen, welke confronterend waren, maar er wel toe leidde dat ik de kennis van en passie voor het bedrijf en de markt waarin zij opereert gerichter ben gaan gebruiken.

lifecoaching – Beter in je leven bij Jannetcoacht.nl & coach – Inzetbaarheid en Werkplezier i.o

Ik heb onlangs een deel van het Canvas project bij Ruud gevolgd.
Ruud heb ik ervaren als een deskundige en bevlogen trainer die je op een juiste wijze aanspoort om aan de slag je gaan met je business.
Het heeft mij zeker nieuwe inzichten opgeleverd.

Mijn hartelijke dank hiervoor Ruud !

Alie Bolhuis-Slijm

eigenaar/budgetcoach.

De cursus Canvas van Ruud heeft mij erg aan het denken gezet over mijn bedrijf. Ik ben er nog dagelijks mee bezig. Ruud haalt alles eruit wat erin zit. Hij motiveert en respecteert je.

Sigrid Scheepers

Natuurcoach: individuele coaching in de natuur. Preventie en herstel bij burn-out problematiek. Duurzame inzetbaarheid.

Ik heb de workshop business-model Canvas voor zzp-ers gedaan bij Ruud. Ik had nog nooit gehoord van dit model. Ruud heeft me dit op zijn eigen uitdagende en energieke manier laten ervaren. Ik ben hierdoor weer geïnspireerd geraakt en heb ook weer meer overzicht in waar ik de aandacht op ga richten.

Vera Clomp

ACC Consciousness Coach® I Coach voor Leiderschap en Focus I Levensgenieter

Ik heb bij Ruud de workshop Canvas voor ZZP gedaan. Dit is voor mij een mooie start geweest om aandacht te hebben voor wat ik als zzp-er wil gaan doen en waar ik voor sta. Ruud zorgt voor de juiste begeleiding, laat je zelf kijken naar mogelijkheden en schroomt niet om rake vragen te stellen die processen in gang zetten.
Ruud ik heb je leren kennen als een open en direct persoon en ik vond het heel prettig om met je samen te werken.