Menu Sluiten

RELATIES EN KLANTEN ZEGGEN:

Ruud Snijders

vormgever van communicatie

Gisteravond heb ik aan een heel interessante kennismakingsworkshop “Canvas voor je bedrijf” deelgenomen bij Ruud. Hij maakt het je niet gemakkelijk en het is zeer inspirerend dus zeker waard om terug te komen voor het vervolg!

Het vervolg was ook weer zeer inspirerend! Ruud luistert goed en weet je vervolgens op het juiste spoor te zetten. Daardoor heb ik nu een betere focus op waar ik met mijn bedrijf naar toe wil en dat resulteerde meteen in meer opdrachten.

Inge Mevissen

teamleider EOA/Dagverpleging/screening at Laurentius Ziekenhuis

Onlangs 2 avonden een workshop Canvas voor ZZP’ers gevolgd bij Ruud. Nog niet alle bouwstenen zijn helemaal helder voor me. Desondanks kan ik weer vooruit met bouwen aan mijn eigen bedrijf. Ruud is integer, enthousiast, kan goed luisteren en analyseren. Hij denkt met je mee hoe je je waardepropositie goed kunt neerzetten. De positief kritische vragen van Ruud zijn soms wat confronterend, maar dagen je des te meer uit om je bedrijf en vooral dat jou zo uniek en onderscheidend maakt eens goed onder de loep te nemen.

Simon Compagnie

Loopbaan(werk) coach & trainer, Lifecoach (persoonlijke ontwikkeling), TMA Professional

Ik heb onlangs bij Ruud een workshop over het Businessmodel Canvas gevolgd. Ruud is in staat om dóór te vragen en te prikkelen. Hij is niet tevreden met één enkel antwoord, maar nodigt op een prettige manier uit om goed na te denken over wie mijn werkelijke klant is en hoe mijn onderneming succesvol kan zijn. Hij gaf daarbij een heldere en praktische uitleg over het model en stelde een handzame map beschikbaar die ikzelf in de komende periode als naslagwerk kan gebruiken. Ruud, dank voor de nieuwe inzichten die je mij gaf!

Yolande Derix 

Geniet van je leven vól energie en balans!! – De Mantelcoach

Zelfs na een andere intensieve lesdag krijgt Ruud het voor elkaar om een groep( startende) coaches op een prettige manier bezig te laten zijn met Business Model Canvas. Met persoonlijke aandacht en interesse brengt Ruud het BMC tot leven, met een fijne afwisseling tussen denken en doen. Ruud stelt kritische vragen en gaat door tot (ook) het antwoord duidelijk is voor degene die zich aan het ontwikkelen is. Delen, kritisch inspireren en motiveren zijn woorden die naadloos aansluiten op Ruud. BMC is voor mij een eye opener waarvoor ik nog steeds dankbaar ben. Ruud, dank je wel!!

Yolande Derix – De Mantelcoach

Riet de Wit

Supersites voor vrouwen – èn voor non-techies – WebsiteCoach helpt – met WordPress.

Al eerder had ik aan het Business Canvas Model geproefd, maar nooit helemaal begrepen en daarom kon ik er niks mee. Maar Ruud heeft aan de hand van deze tool op heldere wijze inzichtelijk gemaakt hoe de diverse onderdelen van mijn bedrijf in elkaar grijpen en elkaar beïnvloeden. Waardoor het nu stukken makkelijker is om, naast effectieve actie-keuzes te maken, helder te communiceren – zoals wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik doe en voor wie ik dat doe – in mijn marketing en acquisitie.

Mardge Pascaud

CEO & Founder Pascaud Beauty Innovations

Ik heb Ruud gevraagd om binnen ons bedrijf de teamrollen van alle medewerkers helder te krijgen. Een uitstekend geleverde job, snel en vakkundig. Met de heldere analyse konden we direct aan de slag. Tevens heeft Ruud nog een brainstormsessie begeleid waarin hij iedere deelnemer goed de ruimte wist te geven en voldoende kon prikkelen om ‘out of the box’ te denken. Ik ben niet op zoek naar ellenlange sessies met peperdure consultants waar je vervolgens maar 2% van kunt gebruiken. Ruud heeft zijn opdracht perfect vervuld en voor mij het woord ‘consultant’ een positieve invulling gegeven.

Erwin Bongaerts

ZAAKVOERDER bij REVILAX

Ruud heeft een verhelderende sessie over toekomstgericht ondernemen gegeven. Waarvoor dank.

Joke Rutten

Relatiebeheerder Medische Vrije Beroepen KBC

Ik heb Ruud leren kennen als diegene die de startende ondernemingen in Maaseik een duw in de rug wilde geven met het op touw zetten van de Unizo Starters Award. Ik heb hem tijdens mijn periode als bestuurslid van Unizo Maaseik ervaren als een zeer gedreven, gepassioneerde ondernemer. Hij gaat steeds zeer punctueel te werk en bereid zijn zaken zeer goed voor. Ruud weet mensen te motiveren en te enthousiasmeren, zonder twijfel een meerwaarde voor elk bedrijf!

Johan Revinsek

Advisor at UNIZO

Ruud Schols heeft de organisatie van de UNIZO-Award Maaseik op zich genomen voor 2014. Een perfecte organisatie van A tot Z. Pers, Catering, Ontvangst en Inhoud van de eerste avond (Kick-Off UNIZO-Award Maaseik bij Gopa Keukens) was tip top!
Ruud Schols is een ondernemer en ook een top organisator.

Patricia Gorissen

Owner, Goed Georganiseerd Professional organizers

Ik heb onlangs twee avonden met Ruud gewerkt aan invullen van het Canvas Businessmodel voor Goed Georganiseerd. Dankzij de doortastende vragen van Ruud kon ik duidelijk in kaart brengen welke kernactiviteiten voor mij het belangrijkste zijn en hoe de keuze voor een specifieke doelgroep gevolgen heeft voor mijn bedrijf. Verrassend om te merken dat het Canvas Businessmodel ook voor mij als zzp-er zoveel helderheid en inzicht kan verschaffen! Dat is zeker mede te danken aan de vertaalslag die Ruud wist te maken naar de dagelijkse praktijk van een kleine ondernemer. Een absolute aanrader!

Xander Hartevelt RC

Consultant at Grip op finance

Ruud heb ik leren kennen tijdens een intensieve Krauthammer management training in 2006. Hij is een betrouwbare senior Finance professional die in verrassende en verfrissende oplossingen denkt. Ruud kun je een echte voortrekker noemen. Iemand die de boel in beweging krijgt, op een prettige menselijke manier. Vandaag de dag, zo veel jaar na dato, voorziet Ruud collega studenten van toen nog steeds van bruikbaar advies: Een sparringpartner die je eenieder toewenst!

Sylvia van den Boorn

Massage & Chakratherapeut

Ruud helpt en ondersteunt je bij het toepassen van het Canvas model voor jouw situatie. Na een avond waren bij mij nog niet alle bouwstenen even helder, maar Ruud biedt indien nodig extra ondersteuning, zodat ook jouw eigen Canvas model is ingevuld en jij het zelf kan toepassen.

Liza de Boer

Eigenaar van De Boer BudgetCoaching

Met het Canvas model, door Ruud aangepast voor ZZP’er, kom je snel tot de kern (van de bouwstenen) van je bedrijf. Hij speelt de advocaat van de duivel, laat je omdenken en zorgt er zo voor dat je in een paar zinnen duidelijk kunt maken Wat je Waarom doet en Voor Wie je dit doet. Een absolute aanrader als je inzicht wilt krijgen in jouw bedrijf en weloverwogen keuzes wilt maken!

Sylvia Nijs

CEO Nijs & Ludwig/ Interconnectis Group/ Co-Founder bij De Witte Raven

In mijn functie als bestuurslid van UNIZO Maaseik mocht ik reeds de 3e keer met Ruud en een gedreven team van collega´s de organisatie van een prestigieus evenement opzetten. De kennis van Ruud om de teamleden naargelang hun talenten en karaktereigenschappen in het project te laten werken, maakte de tijdintensieve inspanningen tot een plezant vrijwilligerswerk. De kundige coördinatie van Ruud heeft de leden van onze werkgroep hoog gemotiveerd om het allerbeste resultaat te behalen.Het resultaat van de Award Celebration Night 2016 in Maaseik heeft dan ook veel positieve en enhousiaste reacties van de gasten opgeleverd. Een aanrader om met Ruud samen te werken!

 Amanda Wells

Senior Trainer / Coach

Ruud past de theorie van Canvas aan de persoonlijke situatie van de klant. Met zijn vragen kom je tot de kern of wat belangrijk is voor jezelf en je bedrijf. Hij is ook flexibel in zijn manier van aanpak en is bereid meer te doen ter ondersteuning van de klant.

 

Ted Daamen – EasyVideoMarketing

Online video-marketing

Wil je aan de slag om de bouwstenen van je bedrijf eens goed onder de loep te nemen? Ruud is expert om je daarin aan de hand van het canvas-model” te begeleiden. In no time legt hij de vinger op de zere plek en inspireert hij je nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Aanrader.

Amanda Wells

Senior Trainer / Coach

Ruud past de theorie van Canvas aan de persoonlijke situatie van de klant. Met zijn vragen kom je tot de kern of wat belangrijk is voor jezelf en je bedrijf. Hij is ook flexibel in zijn manier van aanpak en is bereid meer te doen ter ondersteuning van de klant.

Karin Pieper

Inspirator, coach, communicatieadviseur

Ruud gaf gisteravond een interessante CANVAS-workshop voor ZZP-ers. Met veel persoonlijke aandacht, prikkelende vragen om tot de kern te komen en waardevolle tips. Deze sessie gaf mij inzichten over mijn waardepropositie en droomklant. Een echte aanrader!

Mischa de Rooij

Senior projectmanager at Exaedes Bouwrealisten

Als projectmanager van Exaedes Bouwrealisten gaat mijn volle aandacht veelal uit naar de operationele zaken binnen het bedrijf. Hierdoor wordt de “bigger picture” wel eens uit het oog verloren. Op aanraden en onder begeleiding van Ruud heb ik het Business Model Canvas ingevuld voor Exaedes Bouwrealisten. Het canvas biedt de gelegenheid het businessmodel van een afstandje te bekijken en bijvoorbeeld de klant eens centraal te stellen in de keuzes die gemaakt worden. Een eenvoudige maar krachtige tool om te zien welke onderdelen in jouw businessmodel een rol spelen en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Door de elementen van het bedrijf op een visuele manier in kaart te brengen zag ik snel waar eventuele bijsturing nodig is wat ik moet laten en wat ik moet gaan doen. Ruud stelde hierbij de kritische vragen, welke confronterend waren, maar er wel toe leidde dat ik de kennis van en passie voor het bedrijf en de markt waarin zij opereert gerichter ben gaan gebruiken.