Menu Sluiten

De ROLLEN SCAN

rollen scan grootTA

Wat is het resultaat van de Rollen Scan?

Door het invullen van de Rollen Scan wordt een Persoonlijk Rollen Profiel gemaakt. Dit Rollen Profiel geeft jouw positie ten opzichte van de acht Rollen weer. Deze acht Rollen zijn gebaseerd op de acht Belbin rollen.

Wat kan ik hier mee?

Je hebt nu inzichtelijk welke rol je het liefst inneemt (meest natuurlijke rol) en welke rol je liever niet inneemt (aversierol). Tussen deze twee uitersten in, staan de overige zes rollen. Hiermee heb je inzicht in de rollen die je van nature graag inneemt en welke rollen je van nature minder graag inneemt. Iedere rol heeft een aantal specifieke kenmerken. Deze kenmerken geven weer welke karaktereigenschappen je bezit.

Wat moet ik doen om de Rollen Scan uit te voeren? 

De Rollen Scan bestaat naast enkele algemene gegevens uit zeven situatie beschrijvingen. Op iedere situatie wordt je eigen reactie gevraagd. Hoe zou jij omgaan met of reageren op de beschreven situatie. Hiervoor staan acht mogelijke reacties. Je kiest hieruit de reactie die het meest bij je past. Die geef je tien punten. Maar het is ook zeer goed mogelijk dat je reactie bestaat uit meer dan één genoemde reactie. Dan kies je de reacties die bij je passen en verdeelt de tien punten over je gekozen reacties.

Waarmee moet ik nog meer rekening houden?

Het uitvoeren van de Rollen Scan kost gemiddeld een kwartier tot twintig minuten, maar kan ook langer duren. Het is van belang de Rollen Scan in één keer uit te voeren. Hiermee bereik je dat je Rollen Scan een zo betrouwbaar mogelijk beeld geeft over je Persoonlijk Rollen Profiel. Je geeft, door de Rollen Scan in één keer in te vullen, je meest primaire antwoord op de aangeboden reacties.

Hoe kan ik de Rollen Scan uitvoeren?

De Rollen Scan kan je gratis uit voeren door deze aan te vragen door een mailtje te sturen aan mij. Wanneer je de Rollen Scan niet volledig uitvoert, worden de ingevulde gegevens niet bewaard. Het in één keer invullen van de Rollen Scan geeft het meest waardevolle Persoonlijke Rollen Profiel.

 

RUUD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.