Menu Sluiten

HET NIEUWE WERKEN IN PRAKTIJK!

En dat ondervond ik gisteren (8 maart 2012) toen ik naar Schiphol toog voor een Masterclass ERP. De groep Microsoft Dynamics biedt deze aan.flex plek

Tijdens deze Masterclass krijg je uitgebreide informatie over de keuze en implementatie van een ERP pakket. Microsoft geeft hierbij zelfs een onafhankelijke partij de mogelijkheid een onafhankelijke presentatie te geven over de
twee processen:

Keuze ERP pakket en
Implementatie ERP pakket

Hiernaast presenteert Microsoft haar totale pakket en haar mogelijke ERP oplossingen en dat alles zonder echt opdringerig te zijn.

Verder maakt Microsoft graag gebruik om het nieuwe kantoorpand te presenteren aan haar gasten.
Het kantoorpand is helemaal ingericht volgens een nieuwe filosofie over ‘het nieuwe werken’ waarbij niemand meer een vaste werkplek heeft en waarbij de werkplekken volledig ingericht zijn in functie van de uit te voeren taak.
Open vergaderruimtes, die ook gesloten kunnen worden, of staand vergaderen, wat weer efficiënter blijkt te zijn. Een ruimte voor geconcentreerd te werken, een glazen hok waarin je afgesloten door glas minder gestoord wordt. Misbruik wordt opgemerkt door een waarschuwingsbord “kamperen verboden”, dus je mag niet te lang ongestoord blijven werken, want óf iedereen wil dat wel graag van tijd tot tijd, óf je mist een stuk communicatie met je collega’s.

Je hoeft maar geluk te hebben er te werken of er op bezoek te mogen gaan. Zeker zoals in mijn geval, om naar een perfecte Masterclass te gaan. Ik beveel iedereen een van de mogelijkheden aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.