Menu Sluiten

IEDEREEN IS EEN GENIE

Zoals je gisteren hebt gezien krijg je na een analyse steeds meer grip op jezelf. Je ervaart dat er rollen zijn die je graag doet en rollen die je liever niet aanneemt. Iedereen heeft zijn voorkeuren, talenten, iedereen is een genie!

Na deze stap kun je focussen op die dingen die je graag én goed doet. Je kunt ze uitdiepen waardoor je er beter in wordt en het je steeds makkelijker afgaat. In feite ga je bewust je talenten verbeteren. Je gaat dan ook merken dat het steeds meer vanzelf gaat, je doet het steeds onbewuster en steeds op een hoger niveau.

Daar heb je zelf natuurlijk veel aan, maar stel je voor dat je dit ook volledig kunt toepassen binnen een groep. En dat de andere leden binnen die groep zichzelf op soortgelijke manier hebben ontwikkeld. Dan kun je grote stappen maken.

Grote stappen omdat iedereen datgene kan doen waar hij goed in is, maar ook dat het team snapt dat het niet verstandig is om een vis in een boom te laten klimmen.genie

Je hebt kunnen lezen dat er meer uit een team te halen is. Dat er meer uit een team te halen is door te kijken hoe de teamleden in elkaar steken en dat alle teamleden iets kunnen toevoegen aan het team. Wil je er op een vlotte manier achter komen hoe? Neem dan contact op via dit informatie formulier.

 

RUUD

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.