Menu Sluiten

ZOMAAR EEN AVONDJE STOEIEN

Na een avondje stoeien met de negen bouwstenen van het Canvas model kun je de systematiek in praktijk brengen. Je hebt een totaal overzicht van je organisatie waarbij je steeds een element aan eender welke bouwsteen kunt toevoegen of weghalen.

IMG_8240

Daarmee kun je iedere situatie de baas of deze nu werkelijkheid is of fictie, steeds zie je de gevolgen van de beoogde mutatie voor je organisatie aan de hand van de plattegrond op A2 formaat. Samen met het gevormde stromingsoverzicht krijg je een snelle en transparante kijk op de situatie van je organisatie. Je kunt meteen herleiden welke bouwstenen van invloed zijn op de verandering. Daardoor ben je direct in staat om adequaat te reageren en de benodigde maatregelen te treffen voor je organisatie.

Maar er is natuurlijk meer mogelijk met het Canvas model van je eigen organisatie. Zo kun je voor je marketingstrategie alle gewenste toepassingen in kaart brengen op je plattegrond. Ook dan kun je meteen de gevolgen zichtbaar maken voor alle bouwstenen van je organisatie.

Ook nieuwsgierig tot welke inzichten een avondje stoeien je kan brengen?

 

Joëlle Maaseik

 

MEER WETEN?

RUUD

 

 

3 reacties

 1. Joëlle Schouterden

  Zeker en vast de moeite waard om te doen ! Heb je als ondernemer een beeld van je bedrijf, zoals het nu is, waar je aan moet werken en natuurlijk de toekomstperspectieven … Een echte aanrader voor iedere ondernemer !

 2. Patricia

  Wij hebben 2 avondjes gestoeid onder de kundige leiding van Ruud en dat was inderdaad absoluut de moeite waard. Dankzij de humorvolle en doortastende vragen van Ruud krijg je een beter inzicht in wat nu echt de belangrijkste bouwstenen van je bedrijf zijn.
  Ik had niet gedacht dat ik als zzp-er hier zo veel aan zou hebben.
  Thanx, Ruud!

 3. Pingback:Business model Canvas, feiten en fabeltjes - ruud schols consultancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.