Menu Sluiten

Kijk hier wat je gemist hebt

STEPS logoGemist?

De STEPS Acquisitietraining is zo ongeveer halverwege. ‘Ongeveer’ omdat iedere deelnemer tussen de vijf en acht trainingsochtenden nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken.

“Het doel is om te leren acquireren met een glimlach, niet meer en ook niet minder. Hoe bereiken de deelnemers dit?”

In een korte, krachtige, intensieve en praktische training bieden wij hands-on handvaten om meer klanten te werven en daarmee je omzet te verhogen, bovendien hebben we ook aandacht voor andere essentiële zaken zoals winst genereren en innoveren.

“Ons leslokaal is jouw praktijk”

Met deze stelling bedoelen wij, dat we meteen de theoretische kennis toetsen aan de praktijk. Er worden dus vanaf het eerste moment echte situaties van deelnemers in de praktijk omgezet. Met als doel, direct acquisitieresultaten te boeken.

Deelnemers krijgen door deze training een perfect en helder zicht op hun eigen functioneren en gedrag, en leren dit tevens te herkennen bij hun leads. Daardoor zijn ze in staat om meteen het juiste pad te kiezen. Het pad naar succes of het pad naar een nieuwe lead.

 


Of dit allemaal zomaar lukt? Vraag jij je misschien nu af. Lees wat één van onze deelnemers schrijft na zijn tweede ochtend:

Laurens vertelt:


Het gevoel dat ik meteen bij jullie kreeg was dat dit niet de zoveelste truc uit de hoge hoed was.

Niet iets wat ergens uit een boek was gehaald maar toegespitst op de persoon zelf en diens uitdagingen om die te overwinnen.

Hands-on, meteen oefenen met cold calling of überhaupt gericht iemand bellen hetgeen waar ik moeite mee heb.

Niet te veel theorie maar gericht op ieders eigen business met handvaten waar je iets aan hebt.

Ik moet nog enig inhaalwerk doen van afgelopen week maar ik heb er ook zin in en zie er iedere week naar uit om weer te komen.

Je leert van elkaar als deelnemer.

Jullie zijn prettige persoonlijkheden en stimuleren op een wijze die mij wel aanspreekt.

Niet geforceerd iets moeten doen wat niet bij mij in dit geval past maar stimuleren om over muurtjes te stappen waar je al langer tegenaan zit te hikken.

Ik zie uit naar de volgende sessies.”

 

Hartelijke groet,

Laurens Coenen

Vitaliteitspraktijk Vital Care


Wil je meer weten over deze training en hoe wij dit bij STEPS aanpakken? Kom dan gewoon een uurtje kijken hoe het in ons “leslokaal”, uw praktijk, aan toe gaat. Wel vooraf even aankondigen, dan ontvang je de datum en tijd.

Wij heten je van harte welkom.

RUUD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.