Menu Sluiten

ZAKEN DOEN IN DE ZOMER

kofferset

 

Hoe groot is je teleurstelling wanneer je ook dit jaar niet op vakantie kunt gaan omdat je als ondernemer denkt geen tijd te hebben om een paar weken even niets te doen?  

Omdat je orderboek net te weinig opdrachten telt voor na de zomer, waardoor het voor jou niet echt vakantie genoemd kan worden. Ik hoor je zeggen: ”het is een slappe tijd, zo is het ieder jaar en zeker nu met die aanhoudende hitte”. En dit terwijl het vorig jaar aan de vele regen lag. Het weer klopt gewoon nooit!

 

kopersmarkt

Hoe zou het zijn als je meteen na een welverdiende vakantie aan de slag zou kunnen gaan met een mooie opdracht? Bovendien heb je ook nog een aantal opdrachten in het verschiet, zou dat geen fijn gevoel zijn? Of het nu weken stralend weer is of net dagen achter elkaar zou regenen.

Wat zou je ervan vinden als je volgend jaar wel je doelen bereikt. Je de omzet- en winsttargets haalt waar je hard voor werkt en die je zeker verdient? Je meer grip krijgt op het verdelen van je werk zodat je wel een paar weken op vakantie kunt gaan?

 

BOOTCAMP SUMMER COURSE

 

Hoe zou het zijn wanneer jij eindelijk snapt hoe je op een trigger kunt reageren? Wat je moet doen om er achter te komen of jij die trigger kunt omzetten in een prospect? Dat jij eindelijk weet hoe je met de juiste actie bij toekomstige klanten aan tafel komt om hun te laten ervaren welke meerwaarde jij kunt brengen.

Vanaf 30 juli gaf STEPS Trainingen een supersnelle, effectieve, efficiënte acquisitie-training.

 

STEPS SPECIAL SUMMER COURSE

 

Een training waarin je gaat ervaren hoe jij je orderboek vult op een manier die bij je past. Je gaat terplekke beleven hoe je een acquisitie succesvol aanpakt.

In drie volle dagen werk je met een groep aan je eigen acquisitie-stijl. De manier die bij je past, de manier die je succes en plezier gaat geven in het acquireren. Je gaat ontdekken hoe jij je prettig voelt bij het aanbieden van je dienst of product. Je gaat beleven hoe het is om leads datgene te bieden wat jij hebt en wat zij wensen.


Wat heb je gemist?

Want deze Bootcamp Summer Course is momenteel niet meer actueel.

Echter:

Op 5 september start onze STEPS Acquisitie-training in Maastricht. Deze is inhoudelijk volledig vergelijkbaar met de hier genoemde Bootcamp Summer Course.

KLIK

op onderstaande knop voor meer informatie. Dit wil je niet missen!

 

meer over de STEPS ACQUISITIE-TRAINING

 

RUUD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.