Menu Sluiten

SUMMER COURSE STEPS

 

zwaar weerVandaag ziet het er wat minder zomers uit en misschien is dit dan net het moment om even je aandacht te vragen voor een SUMMER COURSE, het is tenslotte nog steeds zomer. Ook al is het weer nu even wat minder. 

Voor wie is deze SUMMER COURSE? Voor iedereen die in een mum van tijd de training Acquisitie voor Ondernemers van STEPS wilt volgen. In een mum van tijd wil zeggen: in drie hele volle dagen. We starten op 30 juli 2018 en ronden af op 1 augustus 2018. Peentjes zweten, door bikkelen, maar met resultaat!

drie dagen

 

Deze BOOTCAMP SUMMER COURSE heb je gemist.

Helaas?

Niet helemaal, want op 5 september start STEPS Trainingen een inhoudelijk volledig vergelijkbare training die je beter niet wilt missen!

 

Deze supersnelle, effectieve, efficiënte training leert je hoe je steeds het beste te bereiken resultaat kunt halen uit je acquisitie-activiteiten. We winden er geen doekjes om, het is aanpakken, maar het resultaat is er ook naar.

Je gaat makkelijk je investering terugverdienen, en dat start al meteen na de SUMMER COURSE, want er zijn nog meer dan genoeg mensen niet met vakantie. Er zijn nog meer dan genoeg leads die je kunt benaderen, meer dan genoeg prospects die nog niet met vakantie zijn, of al terug zijn. Mensen die graag je klant willen worden als je maar op de juiste manier je diensten of producten kunt aanbieden.

BOOTCAMP SUMMER COURSE

Je leert meteen al, ter plekke, hoe je meer en eenvoudiger succes kunt bereiken bij je acquisitiegesprekken. Je gaat ervaren dat je geen enkel acquisitiegesprek meer uit de weg hoeft te gaan of, nog erger, het blijft uitstellen omdat….

Juist daar gaan we mee aan de slag, we laten je ervaren dat uitstellen niet meer hoeft want je gaat beleven hoe je op de meest efficiënte manier een waardevol contact legt.

Waarom zou jij jezelf dit niet gunnen en drie dagen, gedurende de tijd dat je collega’s aan het strand liggen, deze SUMMER COURSE volgen? Volg deze STEPS training met als resultaat: acquireren met een brede glimlach.

KLIK

op onderstaande knop voor meer actuele informatie die je niet mag missen!

meer over de STEPS ACQUISITIE-TRAINING

 

RUUD

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.