Menu Sluiten

ZWEVENDE KIEZERS

zwevende kiezers

Het land is vol met zwevende kiezers, dus is het ook aannemelijk dat er zich heel wat zwevende kiezers bevinden onder de ZZP’ers die Nederland rijk is.

Zwevende kiezer, wanneer ben je dat en is dat een ernstige constatering of valt het best wel mee?

Wanneer je verwacht hier een helder kiesadvies voor een ZZP’er te ontvangen, moet ik je teleurstellen. Ik weet niet eens zo goed waar ik zelf op zou gaan stemmen. Daarvoor moet ik eerst zelf een keuze maken. Ik hoef je niets te vertellen: dat is niet eenvoudig. Keuzestress alom.

Er zijn twee partijen die ik gevoelsmatig wel mag, maar vraag me niet waarom. Iets met een onderbuikgevoel. Wil ik een wijze keuze maken dan zou ik eerst de verkiezingsprogramma’s moeten bestuderen.

Of zou het verstandiger zijn eerst eens na te denken over wat ik verwacht van de politiek? Wat ik echt belangrijk vind. Wat of wie is er goed voor mij als ZZPer? Of moet ik daar minder naar kijken en meer mijn idealistische gevoelens laten bepalen. Ik kan niet kiezen omdat het overzicht ontbreekt.

Er zijn sinds het internet tijdperk een aantal stem-advies-tooltjes, best gemakkelijk hoor. Je vult wat vragen in en je krijgt een advies. Al gedaan? Dan begint het zweven pas echt. Je weet dat je iets moet, die dag van verkiezingen komt eraan. Niet kiezen is geen optie.

Op de keper beschouwd is het verhaal hier boven net als het nemen van beslissingen voor je bedrijf. Ook daar loopt de stress op door het aantal verschillende keuzes. Het niet overzien van de gevolgen, het ontbreken van de tijd om je er voldoende in te verdiepen, niet weten of je voldoende kunt vertrouwen op je onderbuikgevoel.

keuzestress

“Als daar nu eens een tooltje voor was. Maar wel beter dan de stem-advies-tooltjes.”

 

Nou, dat is er. Het CANVAS businessmodel. Hiermee krijg je klip en klaar inzicht waardoor je snel durft te beslissen omdat je de gevolgen wel inzichtelijk hebt. Hier toets je iedere verandering in een hand omdraai aan je onderbuikgevoel. Hoe meer keuzes je door het model jaagt, des te meer wordt duidelijk welke keuze voor jou de beste is.

Je zult alleen wat tijd moeten besteden aan het model. Je kunt het zelf doen op een aantal avonden. Maar of dat echt succesvol wordt?

Je kunt ook om te beginnen 1 dag besteden, dan zetten we samen je eigen businessmodel op. Je eigen CANVAS, waarmee je opeens wel inzicht krijgt in de gevolgen van je besluit en ervaart dat je onderbuikgevoel soms klopt, maar soms ook niet.

Nu moet je alleen nog een besluit nemen zonder dit geweldige tooltje. Ook daarin help ik je graag. Tot en met de dag van de verkiezingen ligt er een zwevende kiezers aanbod voor je klaar!

ZWEVENDE KIEZER AANBOD

RUUD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.