Menu Sluiten

BUSINESS MODEL CANVAS, FEITEN EN FABELTJES

Een business model waarmee je een waardevol business gereedschap vormt dat eigenlijk onmisbaar is in je ‘ondernemers gereedschap kist’. Vaak wordt er onterecht gedacht dat dit model alleen tot zijn recht komt bij grotere organisaties.

Niets is minder waar. Canvas heeft niks te maken met de omvang van de organisatie. De grootte van de organisatie staat helemaal los van de toepasbaarheid. Dus ook als je organisatie bestaat uit een beperkt aantal medewerkers is Canvas bij uitstek geschikt om toe te passen bij alle ondernemings vraagstukken.fabeltjeskrant

Nog een fabeltje dat uit de wereld geholpen kan worden is dat Canvas voor kleine bedrijven te complex, te uitgebreid, te veel omvattend is en daarmee te veel tijd in beslag neemt. Niet waar! Je kunt het als ondernemer ook zelf doen. Sterker nog, wil je het echt goed kunnen gebruiken dan moet je het zelfs zelf doen. De tijdsinvestering hierin is goed te overzien. Bovendien verdien je het razendsnel terug. Je bedrijfsbeslissingen worden eenvoudiger en efficiënter genomen omdat je ze dankzij Canvas perfect kunt onderbouwen.

Een stuk begeleiding daarbij helpt je snel op gang en wijst je de weg, dat is naast de tijdsinvestering alles wat nodig is om je Canvas gereedschap te vormen. Ik hoor je denken: “Die begeleiding zal wel een flinke stuiver kosten.” Ook dat is niet waar. Met onderstaand aanbod haal ik het derde fabeltje uit de wereld.

Door in een kleine groep van maximaal drie ZZP’ers samen deze workshop te volgen is de prijs opeens ook heel aantrekkelijk.

En daarmee is het binnenkort eindelijk tijd om een Canvas aan de muur te hangen:

Jouw Canvas!

 

ben je ZZP’er?

of wil je starten als ZZP’er?

én wil je kennis maken met het business-model CANVAS?

MAAK DAN ALS ZZP’er KENNIS MET CANVAS,

 

net als TED:

” Wil je aan de slag om de bouwstenen van je bedrijf eens goed onder de loep te nemen? Ruud is expert om je daarin aan de hand van het canvas-model” te begeleiden. In no time legt hij de vinger op de zere plek en inspireert hij je nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Aanrader.”Ted Daamen

https://nl.linkedin.com/in/easyvideomarketing

 

Mijn overtuiging dat CANVAS je een volledig inzicht en een stevig fundament geeft om je business in beeld te krijgen van A tot Z, van boven tot beneden en dat ook zo te houden is de reden dat ik je dit SUPER aanbod doe voor (startende) ZZP’er.

Lees wat Patricia zegt over CANVAS en hoe verrast ze is over de toepasbaarheid, ook voor ZZP’ers!Patricia Gorissen

“Ik heb onlangs twee avonden met Ruud gewerkt aan invullen van het Canvas Businessmodel voor Goed Georganiseerd. Dankzij de doortastende vragen van Ruud kon ik duidelijk in kaart brengen welke kernactiviteiten voor mij het belangrijkste zijn en hoe de keuze voor een specifieke doelgroep gevolgen heeft voor mijn bedrijf. Verrassend om te merken dat het Canvas Businessmodel ook voor mij als zzp-er zoveel helderheid en inzicht kan verschaffen! Dat is zeker mede te danken aan de vertaalslag die Ruud wist te maken naar de dagelijkse praktijk van een kleine ondernemer. Een absolute aanrader!”

https://nl.linkedin.com/in/patriciagorissen

Wil je er bij zijn als (startende) ZZP’er?

 

Of twijfel je nog?

 

Luister dan naar deze ZZP’er:Riet de Wit

“Al eerder had ik aan het Business Canvas Model geproefd, maar nooit helemaal begrepen en daarom kon ik er niks mee. Maar Ruud heeft aan de hand van deze tool op heldere wijze inzichtelijk gemaakt hoe de diverse onderdelen van mijn bedrijf in elkaar grijpen en elkaar beïnvloeden. Waardoor het nu stukken makkelijker is om, naast effectieve actie-keuzes te maken, helder te communiceren – zoals wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik doe en voor wie ik dat doe – in mijn marketing en acquisitie.”

aldus Riet de Wit https://nl.linkedin.com/in/rietdewit

Riet, Patricia en Ted, drie ZZP’ers die mijn volledige CANVAS begeleidings -traject doorliepen zijn overtuigd geraakt door het te doen!

Door het CANVAS business-model te doorlopen, alle bouwstenen van alle kanten te bekijken, kritisch te bekijken en het vervolgens zo te plaatsen waardoor ze waardevol en zichtbaar zijn voor hun eigen organisatie.

Wil je meer weten over CANVAS?

lees hier meer over mijn CANVAS begeleiding.

Twijfel je nog?

Lees dan bijvoorbeeld deze samenvatting.

Deze gaat je laatste onduidelijkheden weghalen!

Wil je als ZZP’er ook deze grandioze ervaring beleven?

Dan nodig ik je nu uit voor een inspirerende kennismaking.

Om zo efficiënt mogelijk met jouw tijd om te gaan kun je een introductie over het CANVAS business-model volgen in een groepje van maximaal 3 ZZP’ers.

We leren van elkaar, door feedback te geven en elkaar te motiveren nog kritischer naar de bouwstenen te kijken.

Bovendien leren we van elkaars inzichten, ervaringen en doelstellingen.

De workshop “CANVAS  voor ZZP’ers” wordt op twee avonden gehouden (vanaf 19:00 u t/m 22:00 u). Overdag kun je dus gewoon je dag vullen met het ontwikkelen van je business.

Na deze twee avonden heb je de bouwstenen op je eigen Canvas plattegrond in de steigers staan.

Op deze avonden geef ik deze unieke inspirerende workshop  “CANVAS voor zzp-ers”

Wees er dus snel bij!

Wat mag je verwachten?

Je ontvangt:

en dat natuurlijk met mijn volledige expertise zoals Ted, Patricia en Riet die ook ontvingen.

En wat gaat dit allemaal kosten?

DEZE CANVAS SESSIES voor ZZP-ers

kost je in de eerste plaats een uur of drie uur kostbare tijd per avond(buiten je reistijd)

Maar daar krijg je gegarandeerd een veelvoud aan uren voor terug.

Je maakt namelijk naast het Business model meteen de eerste stappen voor een keiharde fundering voor je:

  • bedrijfsplan

  • marketingplan

  • doelgroep

  • product ontwikkel plan

  • exploitatieplan

  • USP

én je hebt het perfecte gereedschap om snel en doordacht de juiste beslissingen te nemen waarbij je het gevolg voor je organisatie meteen duidelijk op je netvlies hebt.

Ik denk dat dit alles de tijd dubbel en dik waard is!

Wat kost het nog meer?

Een volledig traject Canvas voor ZZP’ers kost

€ 229,-

AANMELDEN

 

 

RUUD

RUUD

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.