Menu Sluiten

HOE HARK JIJ OPDRACHTEN BINNEN?

Heb jij ook problemen om de juiste klanten te vinden? Om nieuwe klanten te vinden? Om voldoende opdrachten binnen te harken en daardoor vertwijfeling voelt opkomen wanneer de dagen vorderen.harken

Dat is heel normaal, hoor! Je bent echt niet de enige ondernemer die dit ondervindt. Je snapt dat jij het beste op zoek kunt gaan naar opdrachten en klanten want je weet wat je te bieden hebt. Alleen, het lukt niet voldoende of het lukt misschien wel helemaal niet. Je zou willen weten hoe je het moet aanpakken, maar op de een of andere manier komt het er niet van.

Je hebt het gevoel dat je in een cirkeltje blijft ronddraaien zonder verder te komen. Heel vermoeiend, zonder enig resultaat. Verloren energie en steeds minder hoop. Het is hoog tijd voor de juiste actie, er moet een halt toegeroepen worden aan het verspillen van energie en je inspanningen moeten nu resultaat gaan opleveren.

Je wilt je acquisitievaardigheden nu eindelijk goed in de vingers krijgen en in je bedrijfsprocessen verankeren. En dat is goed te leren! Het kost even inspanning, maar, als jij je vak goed beheerst, kun je door onze praktische, intensieve en krachtige training zelf gaan excelleren in acquisitie. Je zult er dan dé echte ondernemerskick van krijgen, namelijk die van succesvol omzet verhogen!

STEPS logo

 

 

OVERZICHT ACQUISITIE-TRAINING

 

RUUD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.