Menu Sluiten

Hoe kom je aan klanten en hoe leer je dat?

keuze maken

Stel je voor dat je deze prangende vraag zelf niet kunt beantwoorden. Dat jij er wel wat hulp bij kunt gebruiken spreekt vanzelf. Dat is eigenlijk een vanzelfsprekendheid. Niks mis mee, maar je moet wel de eerste stap nemen. Een stap voorwaarts maken noemen wij dat bij Steps Trainingen. Het is aan jou, net als het genieten van de successen die je kunt beleven na een krachtige, korte, maar intensieve en praktijkgerichte training.

Om als verkoper een geslaagd verkooptraject af te sluiten zijn een paar gouden regels van belang. Iets wat goed te leren is, wanneer je er voor open staat en je buiten je comfortzone wilt vertoeven. Niet eenvoudig?

Dat klopt, dat zeggen wij niet, maar inmiddels weten wij wel hoe we je zover kunnen krijgen. Hoe je met behulp van onze praktische tips verder kunt komen om je te ontwikkelen tot het voeren van een goed verkoopgesprek en acquisitie gaat zien als een sport waarbij je steeds succesvoller wordt.

Wij zoeken de confrontatie met je op en helpen je verder zodat acquisitie steeds minder een last wordt en steeds meer een lust, omdat we je helpen jezelf optimaal in te zetten. Jezelf vanuit je eigen ik te laten verkopen. Jezelf vanuit je eigen passie te laten verwoorden wat je kunt toevoegen. Dat je eigen waarde propositie voor jou een waarde is die jij vanbinnen en buiten kent en die jij kunt verwoorden op de best mogelijke manier.

Zodra jij echt weet wie je bent kun je het pas goed verwoorden aan je nieuwe en bestaande leads. Maak jij indruk bij je gesprekspartners, tevens op een uitgekiende doeltreffende en professionele manier. Je bent efficiënt en duidelijk want je voorbereiding is af.

 

 


Hoe je dit kunt bereiken?


Een van de mogelijkheden die ik je kan bieden is het volgen van een Steps Training Acquisitie.

kiezenWat maakt deze training zo geschikt zal jij je nu misschien afvragen? Terecht hoor, er zijn heel veel trainingen, workshops en andere vormen op de markt verschenen. Gelukkig hoef ik dat niet helemaal alleen te doen. Je kunt hier lezen wat mijn klanten hebben ervaren tijdens en na het volgen van onze Steps Training Acquisitie. Mensen die met dezelfde vragen en vertwijfeling zaten als jij. Mensen die in de gaten hadden dat het anders moest, maar niet wisten hoe ze de volgende stap moesten zetten.

Met Steps is hun dat goed gelukt en dat is voor ieder individu een volledig persoonlijk traject. Dit is voor ons een stellig uitgangspunt. Wij starten daarom met een uitgebreid diepteonderzoek, waarvan het resultaat je niet alleen je ogen laat openen maar je ook steeds terug laat kijken tijdens en na de training. Terug laat kijken naar wie je bent én wat je wilt en kunt bereiken.


In januari volgend jaar starten wij een open training acquisitie, je kunt je hiervoor aanmelden via dit formulier.


Wordt dit je eerste stap voorwaarts in het nieuwe jaar?

STEPS logo