Menu Sluiten

IEDEREEN AAN DE ROLLENSCAN

Stel dat je er achter kunt komen wie je bent en dat je dit te weten komt van je mede team genoten. Dan lijkt het mij eenvoudiger om jezelf én je mede team genoten te laten excelleren in datgene waar ze goed in zijn, wat ze graag doen.

Dat is dan ook de basis waardoor er automatisch ruimte voor oprechte waardering ontstaat. Een mooi perspectief? Dat neem ik toch wel aan.

Om dit te bereiken kun je heel goed starten met een rollenscan voor je hele team. Daarmee wordt het meteen duidelijk welke rollen iedereen van nature inneemt. Praktisch altijd zijn dat óók de rollen die je graag doet, waar zelfs je talenten liggen!

Een Rollenscan laat je dus zien wie je bent, je leert jezelf kennen en als je mede team genoten dit ook van je weten is het ook eenvoudiger om jezelf te zijn. Laat iedereen binnen het team de rollenscan doen en je leert je mede team genoten pas echt kennen!

Maar hoe coördineer je dat? Daarvoor is het verstandig om terug te vallen op een TeamOptimizer. Met mijn unieke ONE TEAM traject help ik je gegarandeerd naar een team

  • waarin het prettig is jezelf te zijn,

  • beter te worden waar je goed in bent en

  • er ruimte is om ook je mede team genoten te laten excelleren naar een ongekend niveau.

MEER WETEN?

RUUD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.