Menu Sluiten

STEPS STRIPPENKAART

STEPS STRIPPENKAART

Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd en kun je je steeds verder verdiepen in ondernemersmaterie. Ondernemers willen hun tijd en middelen effectief en efficient inzetten. Daarom biedt STEPS korte, krachtige training-bites en stemt zij haar programma volledig af op de actuele behoeften van de deelnemers

De STEPS strippenkaart is een virtuele strippenkaart die ingevoerd is om een zo flexibel mogelijk deelname aanbod te kunnen doen aan deelnemers aan trainingen van STEPS. Met de strippenkaart kunnen hele trainingen of delen van trainingen gevolgd worden 1. Zo biedt het deelnemers aan een voorgaande training de mogelijkheid om een bepaalde sessie nog eens op een andere manier ‘herhalen’ of een of meerdere verrijkingssessies van de trainingsstof te verkrijgen.

STEPS strippenkaarten zijn er in verschillende uitvoeringen tegen verschillende prijzen.

Een strip van een STEPS strippenkaart is in te leveren voor:

 • het deelnemen aan een trainingssessie (van doorgaans 4 uur), of

 • een persoonlijke coaching sessie (van doorgaans 2 uur)

GEBRUIK VAN STEPS STRIPPENKAARTEN

Houders van een strippenkaart kunnen tegen inlevering van een strip en in overleg met de betreffende STEPS trainer, deelnemen aan aan een trainingssessie.

Hierdoor kan bv. een deelnemer die een eerdere training heeft afgerond voor een strip in overleg deelnemen aan een extra trainingsmoment. Tegen inlevering van een strip kan een deelnemer ook kennismaken met een bepaalde training door hier een sessie aan deel te nemen.

Daarnaast is het mogelijk om een strip in te leveren voor een intensievere, persoonlijke coachsessie door een van de trainers 3.

SOORTEN STEPS STRIPPENKAARTEN 4)

3 STEPS strippenkaartà €429,- (excl. btw).

Deze strippenkaart is toepasselijk wanneer je met een kleine stap wilt starten met een training, maar ook wanneer je na het doorlopen van een training behoefte hebt aan extra verrijking middels trainingssessies of wanneer je behoefte hebt aan persoonlijke coaching.

7+1 STEPS strippenkaartà € 997,- (excl.btw).

Deze strippenkaart is toe te passen wanneer je een belangrijke stap voorwaarts wil nemen en wilt starten met een training. Deze kaart geeft je de mogelijkheid om een volledig trainingstraject van onze meest uitgebreide trainingen te volgen, bestaande uit het intake-diepte-interview en zes trainingssessies plus één extra trainingsmoment of persoonlijke coachingssessie. Het is de meest gunstige all-in-one deal die STEPS biedt.

1 STEPS eXtra Strip.

Dit is een affiliatie en partner strip die ook ingezet wordt als bonus strip. Wanneer je als deelnemer aan een van onze trainingen een partner of collega meebrengt of een nieuwe deelnemer aanbrengt belonen we je graag met deze STEPS eXtra strip. Deze strip wordt ook verstrekt als beloning voor early-bird inschrijvingen 5.

Deze strip wordt toegevoegd aan je strippen-wallet en is dus in te leveren als een gewone strip, voor een trainingsmoment of persoonlijke coachsessie. Het is een besparing op je uitgaven voor strips en levert een extra verrijkingsmoment op. Deze strip is ook inzetbaar voor ondermeer: 6.

 • Een persoonlijk diepte interview met persoonlijkheidsanalyse volgens het Belbin model;

 • Een persoonlijke coachsessie (2 uur);

 • Een workshop Business Modelling (4 uur);

 • Een workshop Time Management

1 STEPS proefstrip.

Deze strip wordt verstrekt als kennismakingsvoucher.Wil je ECHT kennismaken met een STEPS training en ervaren hoe STEPS voor jou kan werken doe je dit met deze strip. Met deze strip kun je, ter kennismaking, actief deelnemen aan een gedeeltelijke trainingssessie.7

 

Bestel hier je strippenkaart naar keuze:

STEPS STRIPPENKAART BESTELLEN

 

 of kijk eerst nog even nar onze STEPS Training; 

 

meer over de STEPS ACQUISITIE-TRAINING

 

steps banner

 

RUUD


 1. Het aantal strippen per training wordt in het overzicht van de betreffende vermeld en kan variëren.
 2. Na aanmelding en toelating door de betreffende STEPS-trainer en onder voorbehoud van plaats.
 3. Op afspraak met de betreffende trainer.
 4. Alle strippenkaarten kennen een geldigheidsduur van 6 maanden met, in overleg, een eenmalige verlengingsmogelijkheid van 3 maanden.
 5. Zie het trainingsoverzicht van betreffende training voor de sluitingsdatum van early bird inschrijvingen.
 6. Vraag de STEPS trainer naar eventuele andere mogelijkheden.
 7. Na aanmelding en toelating door de betreffende STEPS-trainer en onder voorbehoud van plaats.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.