Menu Sluiten

CANVAS VOOR ZZP

Alles over de besloten LinkedIn groep Canvas voor ZZP. logo Canvas voor ZZP

Wat is een besloten LinkedIn groep? 

Dit is een groep waarvan je alleen op uitnodiging lid kunt worden. Er moet een reden zijn om je uit te nodigen voor deze groep.

Ik doe dit voor een speciale reden. Ik wil in deze groep alleen maar personen hebben die eerder een workshop of masterclass Canvas bij mij volgden. Zie het als een after sales service waardoor je beter en langer kunt genieten van de mogelijkheden van je eigen ontworpen Canvas model. Met deze LinkedIn groep kan ik je snel bereiken en blijven informeren over Canvas. Voornamelijk over de praktische toepassingen ervan. Bovendien kun je zelf eenvoudig vragen stellen en webinars volgen waarin praktische tips worden gegeven over het Canvas.

 

De inhoud van deze groep zal bestaan uit drie functies:

Webinar

Informatie

Vraagbaak

 

Webinar.

Negen keer per jaar wordt een webinar georganiseerd. Tijdens ieder webinar komt een andere bouwsteen in de spotlight te staan. Tevens kun je een gastspreker verwachten die je tips geeft hoe je de betreffende bouwsteen nog beter kunt invullen.

De webinars zijn voor actieve leden interactief te volgen. Je kunt dus meteen je vragen stellen tijdens het webinar.

Voor alle leden van de groep zijn alle webinars steeds opnieuw te bekijken.

Nog nooit een webinar meegemaakt? Voor een webinar hoef je niet de deur uit, je kunt gewoon aan je pc blijven zitten en het webinar volgen. Wil je meepraten en gezien worden, dan heb je een (ingebouwde) microfoon en camera nodig.

 

Informatie

Iedereen kan informatie over het Canvas Business model kwijt binnen de groep. Informatie over ervaringen, publicaties en andere weetjes kunnen hier door alle leden geplaatst worden. Ook kan iedereen hierop reageren.

 

Vraagbaak

Heb je vragen over je Canvas, dan kun je deze als lid hier stellen. De andere leden kunnen dan antwoorden of suggesties geven. Deze vragen en antwoorden kunnen ook verder behandeld worden tijdens een webinar.

 

Hoe kun je lid worden?

Lid kun je alleen worden wanneer je een LinkedIn account hebt (gratis) en je wordt uitgenodigd om lid te worden van de besloten groep Canvas voor ZZP.

 

Waarom zou je lid worden van deze groep?

Na het volgen van de workshop of masterclass weet je hel goed welke mogelijkheden Canvas als uniek gereedschap je biedt. Maar als met zoveel is het niet ondenkbaar dat je bepaalde dingen vergeet of dat je niet meteen denkt aan het gebruiken van het Canvas model. Dit zou natuurlijk jammer zijn, je hebt tenslotte eerder gezien hoe krachtig en efficiënt Canvas werkt. Om de voeling te houden, geef ik je de mogelijkheid om dit te doen via een lidmaatschap en deelname aan deze groep.

Het kost je op jaarbasis 10 a 15 uurtjes tijd (dat is dus 2,5 minuut per dag) en je gaat ervaren dat Canvas steeds meer als vanzelfsprekend in je dagelijks handelen verweven wordt.

 

Kosten van het lidmaatschap

Bijdrage bedraagt 39,- per kalenderjaar.

Je kunt dan alle life webinars volgen en ze ook bekijken wanneer jij dat wilt. Ook kun je de informatie en vraagbaak raadplegen wanneer je wenst en tevens participeren.

 

Lid worden van deze groep

Ben je nog geen lid van deze groep, maar wil je dat wel graag worden?

Kijk dan op deze pagina naar de actuele mogelijkheden om een workshop CANVAS te volgen.

 

Webinar kalender 2017

19 januari 2017 19:30 u

Bouwsteen:  kostenstructuur, gastspreker:  Liza de Boer van       de Boer BudgetCoaching.

21  februari 2017 19:30 u

Bouwsteen: klanten relaties, gastspreker: Riet de Wit de   Web-Coach

28 maart 2017 19:30 u

26 april 2017 19:30 u

25 mei 2017 19:30 u

21 juni 2017 19:30 u

12 september 2017 19:30 u

18 oktober 2017 19:30 u

23 november 2017 19:30 u

 

De bouwstenen en specialisten van de overige webinars volgen nog.

 

RUUD