Menu Sluiten

DE EENLING IN EEN TEAM

Deze eenling in een team rond het drinkbakje is hier een katje

de eenlingWat een lieflijk stilleven. Een groepje beesten die een bordje melk delen. Maar of dat werkelijk zo is, dat weten we niet. Zonder geluid weten we niet wat de eenling, het jonge katje, voor geluiden maakt.

Zo zie je maar, dat zonder geluid een indruk ontstaat die niet de werkelijkheid hoeft te zijn. Dat kan ook zomaar het geval zijn binnen je eigen team. De egeltjes voelen zich sterk ten opzichte van het katje, de eenling die haar drang tot melk laat prevaleren boven de angsten die het doorstaat.

 

 

Maak jij dat ook mee binnen je team?

Dat jij je het jonge katje voelt?

Klopt het team dan wel?

Moet je met angst functioneren binnen een team?

Of van de andere kant bekeken, voel jij je net als een aantal andere teamleden de groep egeltjes en zit er ook steeds een dorstig katje aan jullie drinkbakje mee te drinken? Of wel, is er binnen jullie team iemand die niet echt past maar die jullie tolereren omdat jullie die moed missen deze vreemde gast te verdrijven?

Misschien is het binnen jullie team, net als op deze foto, in werkelijkheid anders dan je denkt. Wat er voor nodig is om daar achter te komen is eigenlijk hetzelfde als bij deze foto: verbreek het stilleven!

 

MEER WETEN?

ONE TEAM

RUUD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.