Menu Sluiten

Hoe hark jij je opdrachten binnen?

harkenHeb jij ook problemen om de juiste klanten te vinden? Om nieuwe klanten te vinden? Om voldoende opdrachten binnen te harken en daardoor vertwijfeling voelt opkomen wanneer de dagen vorderen.

Je snapt dat jij het beste op zoek kunt gaan naar opdrachten en klanten want je weet wat je te bieden hebt. Alleen het lukt niet voldoend of het lukt misschien wel helemaal niet. Je zou willen weten hoe je het moet aanpakken, maar op de een of andere manier komt het er niet van.

Je hebt het gevoel dat je in een cirkeltje blijft rond hollen zonder verder te komen. Heel vermoeiend zonder enig resultaat. Verloren energie en steeds minder hoop. Het is hoog tijd voor de juiste actie, er moet een halt geroepen worden.

Je zoekt een stevig fundament waarop je het acquireren structureel kunt opbouwen. Geen workshopje van een dag maar een periode waarin je zelf gaat excelleren en voortdurend wordt bijgestaan. Geen eenvoudig traject maar een weg die je bewandeld om je doelen te bereiken.

Snap jij dat het geen eenvoudige weg is, maar wel een waardevolle en noodzakelijke manier is om eindelijk genoeg opdrachten binnen te harken, neem dan contact op met ons. Wij maken een afspraak met je waarin je kennis maakt met onze methode.

RUUD

steps banner

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.