Menu Sluiten

Welke ZZP-er is al ondernemer?

zoekenAls zzp-er wordt je opeens geconfronteerd met de werkelijkheid die ondernemen heet. Niet alleen je specialiteit, je vak lijkt opeens belangrijk, maar tal van andere zaken moet je opeens doen.

Een van dat soort zaken is het zoeken van klanten, want die komen echt niet allemaal bij je aanbellen. Ook niet nadat je een mooie blog hebt geschreven of een prachtige webpagina hebt laten maken. En ook niet naar aanleiding van die geweldige aanbeveling van een goed kennis die je kennis en vaardigheid zo bewonderd.

Er is meer nodig, heel wat meer. Voornamelijk klanten. Maar hoe kom je er aan, hoe benader je die? Dat is niet gemakkelijk. Hoe pak je dat aan? ‘Ik kan toch niet zomaar iemand die ik niet ken gaan bellen, die hangt meteen weer op.’ ‘Zijn er geen firma’s die dat doen en wat kost dat niet.’ Of zou ik het zelf kunnen leren en wat kost dat niet?

Beide vragen kan ik beamend beantwoorden. Wat zo’n firma kost weet ik niet. Dat is niet zomaar te bepalen. Net als bij de tweede situatie, of jij het kunt leren en wat het kost.

In beide gevallen is het zaak dat de kosten worden gedekt door het krijgen van nieuwe klanten en opdrachten. Door het zelf te leren investeer je één keer en bepaal jij zelf hoe je verder gaat met het zoeken naar opdrachten en het werven van nieuwe klanten.

Dat dit geen proces is voor een regenachtige zondagmiddag is je wel duidelijk. Om zelf voldoende vertrouwen te krijgen om op een succesvolle manier je acquisitie aan te pakken vergt wat meer tijd. Maar dat heeft ook zijn voordelen. Bij onze methode leren wij je in je eigen praktijk verder.

Om een goed beeld te krijgen over jou gaan is de eerste stap een helder beeld te krijgen van jou en je onderneming. Aan de hand hiervan bepalen wij de vervolgstappen naar een succesvol resultaat.

Wil je meer weten over deze echte acquisitie-training? Kijk dan hier door op onderstaande knop te klikken.

OVERZICHT ACQUISITIE-TRAINING

Of bel mij, ik zal zeker niet zomaar meteen ophangen, lokaal ken ik je waarschijnlijk (nog) niet. Dan maken we een afspraak en leg ik je alles vrijblijvend uit.

RUUD

steps banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.